Työikäisten unettomuuden hoitoTYÖIKÄISTEN UNETTOMUUDEN HOITO
Tekijä: Heli Järnefelt (toim.); Christer Hublin (toim.)
Kustantaja: Työterveyslaitos (2018)
Tuotetunnus: 9789522618238


Päivämäärä:24.10.2018
Arvosana:
Otsikko:Erittäin hyödyllinen teos kaikille työikäisille
Arvostelu:Unettomuus voi hoitamattomana ajan kuluessa muuttua krooniseksi, jatkuvaksi ongelmaksi. Siksi unen huollon perusasiat tulisi jokaisen ihmisen tietää ja sisäistää, jotta se voitaisiin ennaltaehkäistä. Terveyden huollossa unen kartoituksen tulisi olla kaikille tehtävä rutiinitarkastus. Omasta unesta on äärimmäisen tärkeää pitää huolta.

Teos esittää perustiedot unesta ja unen huollosta, sekä unettomuuden lääkkeettömät hoitomenetelmät ytimekkäästi ja helppolukuisesti. Kirja on laadittu huolellisesti. Kirjan lopussa on lisälähteitä, joista voi halutessaan hankkia täydentävää tietoa. Pidin kirjassa erityisesti vastaanotolla tulleiden yleisimpien kysymysten käsittelystä ja esimerkeistä. Kirjassa esitellyt lomakkeet voi ladata ttl:n verkkosivuilta.

Laadukas kirja elintärkeän asian hoitamiseksi parhaalla mahdollisella tavalla.

Päivämäärä:09.03.2019
Arvosana:
Otsikko:Työikäisten unettomuuden hoito
Arvostelu:Minulla on teoksesta hyötyä vaikka olen eläkeläinen. Kirjassa on sopivasti teoriaa ja käytännön vihjeitä. Kirja on yleistajuinen. Olen lukenut kirjan perusteellisesti. Täytän joka päivä teokseen liittyvää unipäiväkirjaa, jonka aion aikanaan näyttää lääkärilleni. Kiitollisena Tuulikki Lautkari.

Päivämäärä:04.12.2021
Arvosana:
Otsikko:Hyvä käsikirja
Arvostelu:Kirja itsessään on todella hyvä tietopaketti sekä opas asiakkaan neuvontaan.

Einoa huono puoli oli, että aika tilauksen tekemisestä siihen kun kirja kolahti postiluukkuuni kului 19 päivää. Ehdin jo luopiua koko toivosta saada vastinetta rahalleni.

Päivämäärä:10.02.2021
Arvosana:
Otsikko:Monipuolinen
Arvostelu:Kirjasta sai hyvää taustamateriaalia uneton ryhmän pitämiseen.